Bulvár

20 megyei helyszínen fagyizhat féláron pénteken!

20 megyei helyszínen fagyizhat féláron pénteken!

2015. május 7., csütörtök
20 megyei helyszínen fagyizhat féláron pénteken!
fagyi03_gs

Május 8-a a magyar kézműves fagylalt napja, Csongrád megyében 20 cukrászdában mérik féláron a gombócokat. Szegeden négy helyen nyalhatunk kedvezményesen, a legtöbb fagyizó Csongrádon csatlakozott az országos kezdeményezéshez.

A Torkos Csütörtök édesebb változataként idén is meghirdették a magyar kézműves fagylalt napját május 8-án. A kezdeményezéshez országszerte csatlakozó fagyizók ezen a napon féláron mérik a gombócokat, a

folyamatosan bővülő listán

eddig 20 Csongrád megyei cukrászdát találtunk. Csongrádban volt a legnépszerűbb a felhívás, itt öt fagylaltozó jelentkezett idáig, Vásárhelyen négy, Szentesen pedig három helyen hirdették meg a kedvezményt. Szegeden a Kálvária Cukrászda, a Hatos Rétes és a Retro fagyizók egyikébe érdemes ellátogatni ezen a napon. Alább kiválogattuk a Csongrád megyei helyszíneket!

Szeged:

Retro fagyizó I. (Back Bernát utca 7.) Kálvária Cukrászda (Kálvária tér 32.) Hatos Rétes (Klauzál tér 7.)

Kiskundorozsma

Retro fagyizó II. (Tas u. 1.)

Csongrád:

Bohém Kávéház (Fő utca 20.) Mozi Menza fagyizó (Kossuth tér 13.) Szekér Fagyizó (Széchényi út 53.) Agora pizzéria, kávézó és fagyizó (Szent Imre u. 29.) Csabi Cukrászda (Szentháromság tér 8.)

Hódmezővásárhely:

Szőke Cukrászda (Ady Endre u. 80.) Szőke Cukrászda (Petőfi u. 2.) Marcipán Cukrászda (Dr. Rapcsák András út 48.) Family Kávézó (Zrínyi utca 12-14.)

Szentes:

Apponyi téri fagyizó (Apponyi tér 8/1.) Felsőpátri csavaros (Bajcsy-Zs. utca 13/a.) Kiséri Csavaros (Szent Anna u. 12.)

Makó:

Gyöngy Cukrászda (Csanád vezér tér 29.) Papp Cukrászda (Kálvin u. 8-12.)

Földeák:

Zsombi Fagyizója (Szent László tér 1.)

Tömörkény:

Csabi Cukrászda (Bem J. u. 12.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.