Bulvár

Vízirendőrök mentettek ki egy férfit és kutyáját az áradó Tiszából

Vízirendőrök mentettek ki egy férfit és kutyáját az áradó Tiszából

2015. április 5., vasárnap
Vízirendőrök mentettek ki egy férfit és kutyáját az áradó Tiszából
Vízirendõrök mentettek ki egy férfit és kutyáját az árad

Vízirendőrök mentettek ki egy 67 éves férfit és kutyáját Csongrádnál az áradó Tiszából vasárnap, miután egy csónakból a vízbe estek - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.

A közlemény szerint telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint a Tisza csongrádi szakaszánál egy férfit és kutyáját látták egy csónakból a hideg folyóba borulni. A közelben járőröző Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai szolgálati kisgéphajóval indultak a helyszínre, és rövid időn belül meg is találták a bajba jutott horgászt, aki egy uszadékfába kapaszkodott. Vele volt a kutyája is. A rendőrök mindkettőjüket a hajóba emelték, majd a partra vitték - tudatták. Az átfázott férfi a körzeti megbízottaknak elmondta, hogy már éppen kikötött csónakjával a partra, amikor megszédült és beesett a vízbe - olvasható a rendőrségi közleményben. A mentőszolgálat munkatársai a 67 éves férfit kórházba vitték. A rendőrök a kutya gondozását a horgász egyik barátjára bízták.

A Tiszába borult csónakjából egy idős férfi és kutyája Csongrádnál - a vízirendőrök mentették ki őket. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=525097

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.