Sport

Vízilabda: a Vasassal gyakorolt a Szeged + FOTÓK

Vízilabda: a Vasassal gyakorolt a Szeged + FOTÓK

2015. április 16., csütörtök
Vízilabda: a Vasassal gyakorolt a Szeged + FOTÓK
tiszavirag-vasas02kf

Kihasználva a másfél hetet felölelő szünetet, a Vasas csapatával játszott felkészülési mérkőzéseket a Tiszavirág Szeged Diapolo csütörtökön az FTC elleni bajnoki negyeddöntő visszavágója előtt.

Varga Péter

tanítványai délelőtt és késő délután is összecsaptak az angyalföldiekkel. "Nagyon hasznos volt a kétkapuzás. Bár egy-két hiányzó akadt a Vasasnál, ettől függetlenül nagyon jól segítette a felkészülésünket a jövő hét keddi mérkőzésre. Megmondom őszintén, nem is számoltam az eredményt, ezeknek a mérkőzéseknek inkább az volt a célja, hogy gyakorolni tudjuk a különböző taktikai elemeket. A hét elején megnyomtuk egy kicsit a fizikai munkát, ami délelőtt még látszódott egy kicsit, de délutánra ennek már szerencsére nem volt nyoma, jó ritmusban játszottunk" - árulta el portálunknak a csapat mestere. A Szeged április 21-én fogadja az FTC csapatát, és Kiss Csabáék számára nélkülözhetetlen a győzelem, miután a negyeddöntő

első felvonásán

a fővárosiak nyertek hazai környezetben 10-9-re. "Semmi nem történt. A két nyert mérkőzésig tartó párharcban egy pici lépéselőnybe került a Ferencváros, de ez itthon ledolgozható. Bízom abban, hogy megyünk még Budapestre" - fogalmazta meg várakozásait Varga Péter.

Két edzőmeccset is játszott ma a Szeged a Vasassal az FTC ellen készülve - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=528693

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.