Bulvár

Utánfutó borult fel az M43-as autópályán

Utánfutó borult fel az M43-as autópályán

2015. április 17., péntek
Utánfutó borult fel az M43-as autópályán

Csütörtökön két balesetnél is beavatkoztak a Csongrád megyei tűzoltók. Délelőtt a 47-es úton, délután pedig az M43-as autópályán történt közúti baleset - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Csütörtökön két szabadtéri tűzesetnél avatkoztak be a Csongrád megyei tűzoltók. Mindkét esetben Öttömösről érkezett a lakossági bejelentés. Délelőtt tíz órakor a település belterületén gyulladt meg a kiszáradt aljnövényzet. A tüzet a ruzsai katasztrófavédelmi őrs és az öttömösi önkéntes tűzoltó egyesület egységei oltották el. Este tíz órakor pedig Öttömös külterületén csaptak fel a lángok, szintén a száraz fű és az avar égett, mintegy egy hektáros területen. A lángokat a ruzsai őrs egysége és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Reggel kilenc óra előtt pár perccel egy közúti balesethez riasztották a szegedi parancsnokság egységét. A 47-es úton, Szeged közelében két személyautó ütközött. A tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket. Több órán keresztül teljes útzár volt érvényben az M43-as autópályán csütörtök délután. Pár perccel öt óra előtt egy személyautókat szállító utánfutó borult fel a Makó felé vezető pályatesten. A járműszerelvény két személygépkocsit szállított, melynek darabjai szétszóródtak az úttesten. A műveletirányítás három szegedi egységet és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztotta a helyszínre. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben. A balesetben a járműveket vontató terepjáró utasai nem sérültek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.