Bulvár

Szerszámokat lopott a Pápai utcából - fotón az elkövető

Szerszámokat lopott a Pápai utcából - fotón az elkövető

2015. április 9., csütörtök
Szerszámokat lopott a Pápai utcából - fotón az elkövető
lopas

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri egy ismeretlen férfi kézre kerítéséért, aki Szegeden a Pápai utcában lopott kéziszerszámokat.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse 06010/552/2015. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2015. február 3-án 3 óra körüli időben bement a szegedi Pápai utcában található egyik családi ház udvarára, majd az ott leállított tehergépkocsiból kéziszerszámokat tulajdonított el. Az ismeretlen tettesről a cikkben látható fényképfelvétel készült. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.