Sport

MLSZ: olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók

MLSZ: olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók

2015. április 22., szerda
MLSZ: olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók
magyar_sved34_valogatott_szurkolo_gs

Literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók a Mol-benzinkutakon - jelentette be közös sajtótájékoztatón szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Mol Magyarország.

Sipos Jenő

, az MLSZ szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket "nyugtatni" azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától. "Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a szurkolói kártya akkor igazán hasznos, ha további kedvezményekkel is jár" - jelentette ki Sipos Jenő, s hozzátette, a Finnország és Görögország elleni válogatott mérkőzéseken bebizonyosodott, hogy a szurkolók kiváltják és használják a klub-, illetve futballkártyákat. "Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a Mol szerepvállalásával pedig az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor MLSZ-elnök a következő időszak sarkalatos kérdéseként jelölt meg: hogy a magyar futballszurkolók további kedvezményekhez jussanak" - mondta az MLSZ szóvivője.

Szollár Domokos

, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre. "Azt reméljük, hogy a szurkolói Green Kártya ösztönzően hat majd a drukkerekre a klub-, és futballkártya kiváltásának szempontjából is" - mondta Szollár Domokos, s hozzátette, a kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, amelyekkel a gépi autómosó programokat 10 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni. Sipos Jenő a sajtótájékoztató végén jelezte, eddig 175 ezer szurkolói kártyát váltottak ki az országban, s ez a szám napról napra nő. A kedvezményes tankolásra jogosító kártyák igénylése az MLSZ honlapján, valamint a klubok weboldalain keresztül történik, egyszeri regisztráció után.

Nagyot húzott az MLSZ: literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók a Mol-benzinkutakon! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=530382

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.