Bulvár

Mexikóból és Hongkongból is felköszöntötték a mezőkovácsházi házaspárt

Mexikóból és Hongkongból is felköszöntötték a mezőkovácsházi házaspárt

2015. április 25., szombat
Mexikóból és Hongkongból is felköszöntötték a mezőkovácsházi házaspárt
kepeslap

Elárasztották a gratulációk a mezőkovácsházi nyugdíjasokat lányuk Facebook-os körüzenetét követően, amiben azt kérte: egy-egy képeslappal köszöntsék fel ötvenedik házassági évfordulóján a párt. Több mint 2200 levelet hozott a postás, Mexikóból, Angliából és Hongkongból is érkeztek üzenetek.

Talán eddigi életük során összességében nem kaptak annyi képeslapot Miksa bácsiék, mint a napokban. A mezőkovácsházi idős úr és felesége április 17-én ünnepelte ötvenedik házassági évfordulóját, azonban nem is sejtették, hogy lányuknak hála a világ minden pontjáról felköszöntik majd őket. "A szüleinknek nincs internet-elérhetőségük, és megszokták, hogy a postaládában is a legtöbbször csak a sárga csekk fogadja őket. Körbeküldünk hát a Facebook-on egy üzenetet, melyben kértük: a kerek évforduló kapcsán, aki teheti, küldjön egy üdvözlő képeslapot a címükre" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Bene Tünde

. Az üzenet futótűzként terjedt az ismerősök között, az első nap néhány tucat levél érkezett, de azt követően már több mint ötszáz gratulációt kézbesített a postás. "Összesen 2237 darab képeslap érkezett, az ország minden pontjából, de a határ túloldaláról is jöttek köszöntések. Anglia, Németország, Mexikó és Kína is szerepelt a feladó országok között" - mondta Bene Tünde. A levelek között kisebb-nagyobb ajándékokat is talált az idős pár: volt, aki gyermekrajzot, más egy kis üveg pálinkát mellékelt üzenetéhez. Egy zenekar azt is felajánlotta, hogy elutazik az idős párhoz és koncertet ad nekik. "Nem is volt még idejük mindet elolvasni, ahogy térülnek-fordulnak, néha felvesznek néhányat és mosoly ragyogja be az arcukat" - mesélte Tünde.

Egy szívmelengető történet: a világ minden pontjából felköszöntötték 50. házassági évfordulóján az idős házaspárt!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.