Bulvár

Még mindig a szél adja a legtöbb munkát a tűzoltóknak

Még mindig a szél adja a legtöbb munkát a tűzoltóknak

2015. április 8., szerda
Még mindig a szél adja a legtöbb munkát a tűzoltóknak

Tegnap délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Bordás utcában tört derékba egy közel 20 méter magas fenyőfát a szél, a közelben lévő ingatlant is veszélyeztetve. A veszélyes helyzetet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók szüntették meg.

A déli órákban egy tízemeletes szegedi társasház egy lakásának ablaka tört be az erős szél hatására. A lakatlan ingatlan ablakából a két négyzetméteres üvegtáblát a szegedi tűzoltók távolították el. Késő délután hasonló eset történt Hódmezővásárhelyen is: ott a hódmezővásárhelyi hivatásos egység egy szintén tízemeletes társasház erkélyéről lógó – a járókelőket veszélyeztető - koporit üvegdarabot szedett le. Kora este a szegedi I. számú postahivatal tetejét bontotta meg a szél. A szegedi tűzoltóknak ott egy 4 négyzetméteres bádoglemez – darabot kellett eltávolítaniuk. Kevéssel délután öt óra előtt a röszkei határátkelőn egy nagyméretű szemetes konténer gyulladt ki. A kiérkező szegedi egység a tüzet rövid idő alatt eloltotta. Az esti órákban a szegedi Makai úton egy benzinkút parkolójában álló teherautó jobb hátsó fékdobja izzott be. A szegedi tűzoltók percek alatt megszüntették az izzást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.