Sport

Labdarúgás: megosztozott a pontokon az UTC és a Mórahalom

Labdarúgás: megosztozott a pontokon az UTC és a Mórahalom

2015. április 18., szombat
Labdarúgás: megosztozott a pontokon az UTC és a Mórahalom
morahalom_utc_mj-23

Változatos mérkőzésen végül döntetlenre végzett egymással az Ujszegedi TC és a Mórahalom a megye I. osztály 23. fordulójában.

A hazaiak szereztek vezetést a találkozón,

Mészáros Tibor

egy labdaszerzést követően vette célba egy átlövéssel a mórahalmi kaput. A löket megpattant

Udvari Szabolcson

, így

Halász Krisztiánt

becsapva a hálóban landolt a labda. (1-0) Gólszerzési lehetőség mindkét fél előtt adódott, az újszegediek többször is kettőre növelhették volna előnyüket, de

Kovács Milán

,

Mészáros Zoltán

és

Gajdacsi Mátyás

is hibázott helyzetben. Bár több büntetőgyanús eset is történt a találkozón, ezek közül az egyik különösen felborzolta a kedélyeket: a 70. perc tájékán

Balogh Ádám

kezén pattant meg a játékszer a tizenhatoson belül.

Török Tamás

játékvezető első szándékból sárgát adott a védőnek és a mészpontra mutatott, majd miközben a felek a tizenegyeshez készülődtek, a bíró kiszaladt partjelzőjéhez megvitatni az esetet. Némi tanácskozás után végül visszavonta az ítéletet. A hajrában mindent megtettek a homokhátiak az egyenlítésért, ami a 78. minutumban össze is jött. Ekkor

Magyar György

csavart a kapufára egy 20 méteres szabadrúgást, a kipattanót viszont

Szőke Péter

már a hálóba pofozta közelről belsővel. (1-1) Az utolsó percekben

Tóth Lukács

szintén a kapufát trafálta telibe, újabb gólt viszont már nem láthatott a Kertész utcai publikum. A Mórahalom ezzel első döntetlenjét könyvelhette el a szezonban, mindazonáltal ennek aligha örülnek az ezüstéremért hajtó Magyarék, révén, hogy a riválisok közül a Tápé és az FK 1899 Szeged is nyerni tudott a fordulóban. Az UTC továbbra is hatodik, immáron hét ponttal megelőzve a Csongrádot, és kettővel lemaradva a vasárnap a Kisteleket fogadó Sándorfalva mögött.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 23. forduló:

Ujszegedi TC - Mórahalom VSE 1-1 (1-0)

Újszeged, Kertész utca. Vezette: Török Tamás (Kócsó Tibor Zsolt, Csányi Ferenc).

UTC:

Szabó - Mihalkó, Balogh, Bálint, Kazuhiro (Laczkó 60'), Mészáros Z., Mészáros T., Zsibrita (Valach 75'), Kovács, Bánóczki, Gajdacsi.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Mórahalom:

Halász - Takács (Tóth 79'), Szücs (Márki 84'), Udvari, Barna (Zsoldos 60'), Szalma, Vojnic-Zelic, Magyar, Gonda, K.Tóth, Szőke.

Játékos-edző:

Magyar György.

Gólszerzők:

Mészáros T. (30'), ill. Szőke (78').

Sárga lap:

Mészáros T. (74'), Valach (78'), ill. Barna (59'), Tóth (87'). Brinszky Adrián:

"Remek mérkőzésen reális eredmény született. 1-0-ás vezetésünk után eldönthettük volna a találkozót, de a végjátékban a Mórahalom minden energiát megmozgósított az egyenlítésért, amire így rá is szolgált."

Magyar György:

"Abszolút nem vagyunk elégedettek a döntetlennel. Az első félidőben enyhe, meddő fölényben játszottunk, szünet után viszont egyértelműen mi irányítottunk. Három alkalommal is büntetőt ítélhetett volna a javunkra a játékvezető a tizenhatoson belül történt kezezések miatt, ám két alkalommal egyáltalán nem fújt, harmadjára pedig bár elsőre megadta a tizenegyest, utána azonban a partjelzővel történt konzultáció után visszavonta a döntését. Kapufákat is szereztünk, megvoltak a lehetőségeink, de a külső körülmények is beleszóltak némiképp a mérkőzés alakulásába."

Nem bírt egymással az UTC és a Mórahalom a Kertész utcában - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=529238

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.