Sport

Labdarúgás: féltucattal küldte haza az UTC a Kisteleket + FOTÓK

Labdarúgás: féltucattal küldte haza az UTC a Kisteleket + FOTÓK

2015. április 4., szombat
Labdarúgás: féltucattal küldte haza az UTC a Kisteleket + FOTÓK
utc-kistelek10kf

Hat gólt szerezve, kiütéses győzelmet aratott az Ujszegedi TC a kiesés elől menekülő, sereghajtó Kistelek ellen a megyeegy 21. fordulójában.

A mezőnyben már rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a Kertész utcai alakulat, és bár a kistelekiek előtt is adott volt a lehetőség a vezetés megszerzésére, végül azt

Valach Péter

gólja a vendéglátóknak hozta meg. Még a szünet előtt

Balogh Ádám

kettőre növelte az előnyt, majd nem sokkal a fordulás után a középhátvéd megszerezte idénybeli 13. találatát is. A jegyzőkönyv gólszerzők rovatába a Mészáros testvérek is feliratkoztak, az i-re a pontot pedig

Gajdacsi Mátyás

tette fel. Győzelmével

Brinszky Adrián

legénysége továbbra is tartja pontszámban a Sándorfalvát az 5-6. helyen, míg a Kistelek egyre nagyobb bajba kerül. A SZVSE tiszaszigeti győzelme után Lajos Tamásék már öt ponttal maradnak el az utolsó előtti pozícióban álló Szentestől.

Csongrád megyei I. osztály, 21. forduló

Ujszegedi TC – Kisteleki TE 6-0 (2-0)

Szeged, Kertész utca. Vezette: Vörös Gábor (Fülöp József, Kriván Péter)

UTC:

Szabó – Mihalkó, Balogh, Brinszky, Bálint, Mészáros Z., Kazuhiro (Szántó 65'), Mészáros T. (Laczkó 78'), Kovács, Bánóczki (Gajdacsi 65'), Valach (Zsibrita 78').

Játékos-edző:

Brinszky Adrián. Kistelek: Keresztes – Piacsek, Lajos, Szakál, Sólya, Béres (Kalics 70'), Fodor, Bárkányi, Rostás, Fekete (Süli 53'), Muhel. Vezetőedző: Czeigersmidt Roland.

Gólszerzők:

Valach (34'), Balogh (41', 55'), Mészáros Z. (57'), Mészáros T. (69'), Gajdacsi (72'). Brinszky Adrián:

"Megfelelő hozzáállással, remek szellemben futballozva magabiztos győzelmet arattunk. Nem árulok el nagy titkot, hogy kalkuláltunk ezzel a három ponttal, bár tisztában voltunk vele, hogy megnehezíthetjük a saját dolgunkat. Szerencsére még az első félidőben sikerült feltörni a Kistelek védelmét. Magabiztosan és helyenként jól is játszva, még ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a meccset."

Czeigersmidt Roland:

"Megérdemelt az UTC sikere, bár nem ilyen arányban. Eltiltások, sérülések sújtanak bennünket, a hiányzóinkat pedig nehezen tudjuk pótolni, ugyanakkor az UTC kihasználta hibáinkat."

Hatot szórt az UTC a Kisteleknek - részletek és fotók ITT: http://szegedma.hu/?p=524802

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.