Sport

Labdarúgás: Algyőn megtört az FK lendülete

Labdarúgás: Algyőn megtört az FK lendülete

2015. április 11., szombat
Labdarúgás: Algyőn megtört az FK lendülete
algyo_fk_edzo_mj-020

Zsinórban második győzelmét aratta az Algyő a megyei I. osztályban, Takács Zoltán tanítványai az FK 1899 Szegedet verték 2-0-ra hazai környezetben.

Az összességében végig harcosabb, motiváltabb játékot bemutató hazaiak az első félóra végén szereztek vezetést.

Hatvani József

indította a támadásba bekapcsolódó

Daróczi Lászlót

a bal szélen, a hátvéd hosszúra átszálló beadását pedig a fiatal

Bella Dávid

vágta kapásból

Vasas Gábor

kapujába. A második találatra egészen a mérkőzést hajrájáig kellett várni, amikor is a hosszabbítás első percében a csereként beállt

Vellai Áron

lőtte ki a felső sarkot. Sikerével az Algyő pontszámban beérte a Mórahalmon 7-4-es vereséget szenvedett Tiszaszigetet, a diszkoszvetősök pedig leszorultak a dobogóról éppen a homokhátiak előzése okán.

Takács Zoltán

tanítványai egy hét múlva a Mártélyhoz látogatnak, míg az FK 1899 Szeged az Ásotthalomnál vizitál.

Csongrád megyei I. osztály, 22. forduló:

Algyő SK - FK 1899 Szeged 2-0 (1-0)

Algyő. Vezette: Bán Imre (Dobó Zoltán, Gáleg Ferenc Lajos).

Algyő:

Révész - Szűcs K., Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Sebők, Takács (Gyimesi 61'), Podonyi, Tábi (Vellai 61'), Bella (Farkas 89'), Hatvani (Kovács 74').

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

FK 1899 Szeged:

Vasas - Szalai (Gyurkovics - a szünetben), Turján, Boldizsár, Heredea, Makai, Molnár (Csuka 84'), Imre, Lajkó (Füle - a szünetben), Dóra, Vékes.

Vezetőedző:

Tóth János.

Gólszerzők:

Bella (29'), Vellai (90+1').

Sárga lap:

Hatvani (43'), Tábi (59'), Szélpál (78'), Bella (86'), Podonyi (90+2'). Takács Zoltán:

"Mindenképpen szép diadalt arattunk, úgy pedig főleg, hogy nem csak az FK-val kellett megküzdenünk. Persze, ezek a győzelmek a legértékesebbek, amikor bíróstul együtt meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Sokkal jobban akartuk a sikert, és véleményem szerint teljesen megérdemelten nyertünk. Négy vereség után egy hete egy jó csapat ellen szereztünk három pontot Ásotthalmon, most pedig a bajnokság pozitív értelemben vett meglepetéscsapatát tudtuk megverni. Ez mindenképpen lökést kell, hogy adjon nekünk, hogy elkezdhessünk egy kicsit feljebb kapaszkodni a táblázaton."

Tóth János:

"A lelkesedés és a koncentráció hiányzott a fiúkból ma. Sok hibával játszottunk. Voltak persze fordulópontok. A mérkőzés elején, 0-0-ás állásnál kapufát rúgtunk, később egy véleményem szerint jogos tizenegyest nem adtak meg a javunkra egy kezezést követően. Ettől függetlenül hiányzott ma a játékunkból a lelkesedés."

Két góllal verte az Algyő a dobogóról így lecsúszó FK 1899 Szegedet - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=527031

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.