Sport

Kosárlabda: Baján kezdi a rájátszást a Kosársuli

Kosárlabda: Baján kezdi a rájátszást a Kosársuli

2015. április 10., péntek
Kosárlabda: Baján kezdi a rájátszást a Kosársuli
kosarsulipo1

Április 18-án Baján kezdi meg a rájátszást a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák hiába nyerték meg az alapszakaszt, mivel a bajnoki kiírás változása miatt nem illeti meg pályaelőny. Vejinovicséknak nem ismeretlen jövő heti ellenfelük: egy felkészülési meccsen, sőt a Hepp-kupában is találkoztak velük, ráadásul mindkétszer sikerrel vették az akadályt.

A playoff minden párharcában két győzelmet kell megszereznie a csapatoknak a továbblépéshez. Az első összecsapást mindig a csoportmeccseken rosszabb helyezést elért együttes otthonában játszák. Helyezés azonosság esetén a nyert és vesztett mérkőzések, valamint a dobott és kapott pontok aránya dönti el, hogy ki lesz a rendező. Amennyiben a Vásárhely továbbjut a Baja ellen, akkor a négy között a Tehetséges-Fiatalok Budapest és a Metal-Work Bonyhádi KSE párosítás győztesével kerül szembe. A Vásárhelyi Kosársuli következő hazai mérkőzését április 25-én 18 órakor játsza a Baja ellen. Az esetleges harmadik mérkőzést(melynek időpontja május 2. szombat lenne) az ellenfelét nagyobb pontkülönbséggel legyőző egyesület csarnokában tartják. A jövő szombati rangadót a TakarékBank Zrt-nek és a magyar Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a szurkolók ingyenesen láthatják a Hódtói Sportcsarnokban. Az NBI B csoport felsőházi rájátszásának párosításai: Bajai Bácska FKE—Vásárhelyi Kosársuli Motax-Concordia KC Pápa—DEAC Tehetséges Fiatalok-Budapest—Metal-Work Bonyhádi KSE Konecranes-Salgótarjáni KSE—MTK Törökbálint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.