Bulvár

Ki kellett menteni egy férfit a Tiszából Szegeden

Ki kellett menteni egy férfit a Tiszából Szegeden

2015. április 23., csütörtök
Ki kellett menteni egy férfit a Tiszából Szegeden
tisza01_gs

Portálunk munkatársának helyszíni beszámolója szerint a vízimentők mentettek ki egy férfit a Tiszából csütörtök délután a Belvárosi hídtól nem messze.

Öt óra után néhány perccel két rendőrautó érkezett a Belvárosi híd szegedi hídfőjéhez, akik azt az információt kapták, hogy valaki beugrott a hídról a Tiszába. A járókelőket kérdezték, láttak-e az esetet, de senki sem látott egy embert leugrani a vízbe. Egy-két perc múlva azonban észrevettek egy férfit, aki a folyásiránnyal fölfelé haladt az újszegedi parthoz közelebb. Néhány motorcsónakkal meg is érkeztek a vízimentők, akiknek úgy tűnik, sikerült kimenteniük a folyóból a személyt. Portálunk munkatársa a helyszínről követte figyelemmel az eseményeket, majd a rakparton tartózkodókat is megkérdezte az esetről. Mivel egyikünk sem látta, hogy beugrott volna a vízbe a férfi a hídról, ezért valószínűsíthető, hogy egyszerűen csak leúszott a folyón. A Laposon több rendőrautó is jelen van, illetve egy mentőautó is megérkezett az elmúlt percekben. A Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint egységeik biztonsági intézkedés keretében vonultak ki a helyszínre.

A Tiszából kellett kimenteni egy férfit a Belvárosi hídtól nem messze - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=531045

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.