Sport

Kézilabda: pontos a Magyar Kupa döntő menetrendje

Kézilabda: pontos a Magyar Kupa döntő menetrendje

2015. április 14., kedd
Kézilabda: pontos a Magyar Kupa döntő menetrendje
pick_zaporozsje_14_09_28_mj_3

Jövő hét végén, április 25-én és 26-án rendezik a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A MOL-Pick Szeged az első napon a Vác ellen játszik az elődöntőben 17:45-től, míg a döntőt vasárnap 14 órától rendezik.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára készülő MOL-Pick Szeged az NB I/B nyugati csoportjának listavezetőjével, a Váccal játssza az elődöntőt április 25-én 17:45-től, a másik ágon az MKB-MVM Veszprém a Mezőkövesddel küzd meg a döntőbe jutásért. Másnap 14 órától rendezik a döntőt a pécsi Lauber Dezső sportcsarnokban, az eseményre napijegyek vásárlására van lehetőség. A szombati napra 1500 forint, míg a vasárnapi napra 4500 forintba kerülnek a jegyek. A négyes döntőre, ahogy a MOL-Pick Szeged

honlapja is írja

, személyes úton is van mód jegyet vásárolni a Pick irodán, hétfőtől-péntekig 8-tól 16 óráig, a jelentkezési határidő április 20., 12 óra. A jegyeket személyesen át is lehet venni Szegeden: április 23-án és 24-én a Pick irodában 8-tól 16 óráig. A helyszíni jegyátvétel lehetőségéről a részleteket később közöl a klub a mérkőzések pontos kezdési időpontjainak tudatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.