Bulvár

Ismerősük motorját lopta el a két 19 éves férfi Ruzsán

Ismerősük motorját lopta el a két 19 éves férfi Ruzsán

2015. április 16., csütörtök
Ismerősük motorját lopta el a két 19 éves férfi Ruzsán

A sértett tett bejelentést a Mórahalmi Rendőrőrsön április 10-én 16 óra 45 perckor arról, hogy ruzsai tanyájából ismeretlen személy eltulajdonította Honda típusú motorját.

A rendőröknek az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként egy öttömösi és egy ruzsai lakos került a látókörükbe. A ruzsai körzeti megbízott április 14-én 14 órakor igazoltatta és a helyi rendőrőrsre előállította bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

F. Norbertet

, majd néhány órán belül 19 éves barátját,

N. Arnoldot

is elfogták a rendőrök Öttömösön. Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy motort akartak szerezni, de nem volt pénzük, ezért egyik ismerősük kétkerekűjét szemelték ki. A két 19 éves férfi tudta azt, hogy a sértett mikor nem tartózkodik otthon. Elmentek a ruzsai tanyához és a bekerített ingatlanból eltulajdonították a motort, amit N. Arnold rokonainak kelebiai tanyáján rejtettek el szétszerelt állapotban. A terheltnél tartott házkutatás során a kétkerekű darabjait megtalálták a rendőrök. A két barát vallomásukban azt is elmondták, hogy a bűncselekmény elkövetése után megjelentek a sértettnél, aki elpanaszolta nekik a lopás tényét. F. Norbert és N. Arnold azért, hogy a gyanút eltereljék, felajánlották segítségüket a motor megkereséséhez. A gyanúsítottak ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.