Bulvár

Információk az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra érkezőknek

Információk az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra érkezőknek

2015. április 22., szerda
Információk az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra érkezőknek

Április 24. és 26. között rendezik meg Hódmezővásárhelyen a XXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat. A rendezvényre érkezők négy útvonalon tudják megközelíteni a kiállítás területét.

A Hódmezővásárhely felől érkezők a 47-es számú főút 195 km + 900 m szelvényénél a Halesz sor irányába lekanyarodva tudják a legegyszerűbben megközelíteni a rendezvényt. Itt a szervezők segítik a parkolást. A rendezvény főbejárata a 47-es számú főút 194 km + 850 m szelvényénél található. Itt a rendezvényre érkező látogatók és kiállítók, valamint a VIP vendégek hajthatnak be. A bevezető utat a rendezvény időtartamára egyirányúsítják. Kihajtani a 47-es számú főút 194 km + 500 m szelvényénél lehet. A be- és kihajtást itt rendőrök segítik. A VIP bejárat a 47-es számú főút 195 km + 50 m szelvényénél található. Itt a VIP jeggyel rendelkezők hajthatnak be. A be- és kihajtást rendőrök segítik. A hódmezővásárhelyi helyi lakosoknak a rendőrség azt javasolja, hogy a Klauzál utca-Halesz sor irányából közelítsék meg a rendezvényt. A rendezvény teljes időtartama alatt a 47-es számú főút 194 km + 500 m szelvényétől a 195 km + 900 m szelvényéig 60 km/órás sebességkorlátozás lép érvénybe, valamint a megállási tilalmat az útpadkára is kiterjesztik. A közlekedést rendőrök segítik. Kérjük, figyeljék a rendőrök jelzéseit. A rendezvény miatt a 47-es számú főút érintett szakaszán, valamint a Hódmezővásárhelyen átvezető útvonalon megnövekedett forgalomra kell számítani. Kérjük a közlekedők türelmét és megértését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.