Bulvár

II. világháborús bombát találtak Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

II. világháborús bombát találtak Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2015. április 15., szerda
II. világháborús bombát találtak Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK
bomba01kf

Egy II. világháborús bombát találtak Szegeden az Alsó-nyomás sor Vadkerti tér felőli végén szerda délelőtt.

V. Károly

hívta a rendőröket 2015. április 15-én 7 óra 48 perckor és bejelentette, hogy egy II. világháborús gránát van Szegeden, az Alsó-Nyomási sor 64. szám előtt. A szegedi rendőrök biztosították a helyszínt és értesítették a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatát, akik a gránátot elszállították és megsemmisítették. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előállította V. Károly szegedi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint 2015. április 14-én munkavégzés közben találta meg egy másik helyszínen a gránátot, de akkor – habár tudta, hogy mi az - nem hívta a rendőröket, hanem letette azt az Alsó-Nyomási soron. Az 58 éves férfi csak 2015. április 15-én reggel hívta fel a segélyhívót, amikor ismét munkába indult. Ellene robbanóanyaggal vagy robbanószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Szabadlábon védekezhet. A rendőrség kezdeményezte, hogy az ügyészség gyorsított eljárásban állítsa bíróság elé.

Egy II. világháborús bombát találtak Szegeden az Alsó-nyomás sor Vadkerti tér felőli végén - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=528178

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.