Bulvár

Három nap alatt háromszor rabolt egy férfi Szegeden

Három nap alatt háromszor rabolt egy férfi Szegeden

2015. április 13., hétfő
Három nap alatt háromszor rabolt egy férfi Szegeden

Vádemelést javasol az ügyészségnek a Szegedi Rendőrkapitányság egy 33 éves férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2014 augusztusában három nap alatt három rablást követett el Szegeden.

A férfi 2014. augusztus 18-án az éjszakai órákban egy nőt támadott meg az utcán, a nála lévő ékszert, készpénzt és mobiltelefont rabolta el. Augusztus 20-án és 21-én egy-egy férfit ütött le, majd a pénzüket, telefonjaikat vitte el. Valamennyi sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett el. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2014. augusztus 22-én azonosították és elfogták

K. Józsefet

. A 33 éves férfit 3-3 rendbeli rablás bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsították meg és vették őrizetbe. A nyomozás során kiderült az is, hogy 2014. június 27-én egy magánlakásban eltörte alkalmi ismerőse arccsontját, és a készpénzével elmenekült. Emiatt kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult ellene. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és az ügy iratait az előzetes letartóztatásban lévő férfi elleni vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.