Közélet

Fidesz: a rezsicsökkentést támadja a Jobbik és az MSZP

Fidesz: a rezsicsökkentést támadja a Jobbik és az MSZP

2015. április 23., csütörtök
Fidesz: a rezsicsökkentést támadja a Jobbik és az MSZP

Bebizonyosodott, hogy a Jobbik és az MSZP immár közösen támadja a további rezsicsökkentést, és kizárólag önző pártpolitikai érdekeiket helyezik előtérbe - közölte a Fidesz csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az energiahatékonysági törvényről szóló csütörtöki ötpárti egyeztetésen az MSZP meg sem jelent, a Jobbik pedig - megmásítva a parlament plenáris ülésén már korábban elmondott álláspontját - érdemi vita nélkül mondott nemet a javaslatra. A törvény elfogadása – a magyar háztartások energiahatékonyságát elősegítve – biztosítja a rezsikiadások jelentős csökkenését, támogatva ezzel a hazai megújuló energiák és energiahatékony technológiák elterjedését - tették hozzá. A párt szerint mindez újabb bizonyítéka annak, hogy a látszólag az "emberekért aggódó" ellenzéki pártok számára sokkalta fontosabbak a napi politikai érdekek, mint a magyar családok életkörülményeinek, anyagi biztonságának javítása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.