Bulvár

Elfogták a rendőrök a dorozsmai betörőt

Elfogták a rendőrök a dorozsmai betörőt

2015. április 27., hétfő
Elfogták a rendőrök a dorozsmai betörőt

Elfogták a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói azt a férfit, aki április 24-én két kiskundorozsmai családi házba ment be rablás céljából.

A megalapozott gyanú szerint K. István először a Kálmán köz egyik garázsába surrant be, ahonnan kerékpárokat és fűkaszát akart ellopni. Ezeket összekészítette, majd betört a szomszédos házba. Ott már a garázsban járt, amikor a tulajdonos hazaérkezett. A 31 éves férfi rövid dulakodás után el tudott menekülni. Két mobiltelefont és némi készpénzt tudott csak magával vinni. A szegedi nyomozók a sértett által adott személyleírás alapján felismerték

K. Istvánt

. A férfi bujkált a rendőrök elől. Végül április 25-én a reggeli órákban elfogták. Beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.