Bulvár

Droglakást számoltak fel a Szilléri sugárúton

Droglakást számoltak fel a Szilléri sugárúton

2015. április 17., péntek
Droglakást számoltak fel a Szilléri sugárúton

Droglakást számoltak fel a szegedi rendőrök április 15-én 18 órakor Szegeden a Szilléri sugárúton.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve két nőt fogtak el Szegeden a Szilléri sugárút egyik lakásában. A megalapozott gyanú szerint a 47 éves

J-né K. Erika

és a 43 éves

N. Attiláné

kábítószernek minősülő fehér port és új pszichoaktív anyagot árusított az ingatlanban. A rendőrök a két nő elfogásakor további három személyt állítottak elő kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók a Szilléri sugárúton tartott házkutatás során több gramm kábítószert és bűncselekményből származó készpénzt foglaltak le. J-né K. Erikát és N. Attilánét a rendőrök őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellenük. A nyomozók kezdeményezték a két gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését - írja a police.hu.

Droglakást számolt fel a rendőrség a Szilléri sugárúton.

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.