Egyetem

Átadták a szegedi Radnóti-gimnázium új laboratóriumát + FOTÓK

Átadták a szegedi Radnóti-gimnázium új laboratóriumát + FOTÓK

2015. április 28., kedd
Átadták a szegedi Radnóti-gimnázium új laboratóriumát + FOTÓK
szaklabor_atado11kf

Új, rendkívül modern természettudományi szaklaboratóriummal bővült a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium intézménye.

A korszerű, Termosz (Természettudományos Oktatási Szaklaboratórium) névre keresztelt laboratórium két darab, egyenként húsz fő befogadására alkalmas teremmel várja a természettudományi foglalkozásokon résztvevő diákokat. A több mint 300 millió forintos, túlnyomó részt az Európai Unió által nyújtott támogatásból megvalósított projekt célja a természettudományi és műszaki képzések népszerűsítése, továbbá az oktatás színvonalának emelése. Az új eszközök beszerzésekor elsődleges szempont volt, hogy azok használata olyan élményt nyújtson a tanulóknak, amely elősegíti az adott ismeretanyag könnyebb elsajátítását. A laboratóriumnak helyet adó épület felújítása 2012-ben kezdődött el.

Új, modern természettudományi szaklaboratóriumot avattak ma a Radnóti gimnáziumban - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=532473

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.