Bulvár

A Stratégia koncertezik szombat este a Városi Rock Klubban

A Stratégia koncertezik szombat este a Városi Rock Klubban

2015. április 8., szerda
A Stratégia koncertezik szombat este a Városi Rock Klubban
10985177_809912689083393_1145453466491133121_n

A pénteki karaoke-bulit követően szombaton ismét nagy durranásra készül a Városi Rock Klub: színpadán a Panetra felvezetésével a Stratégia zenekar ad koncertet. Belépő ezúttal sincs!

Péntek este ismét karaoke-bulira várja vendégeit a Városi Rock Klub, melynek jó hangulatáról ezúttal is KáZé gondoskodik majd. A legjobb produkciót nyújtó előadónak a Sun City Tattoo szalon biztosít tízezer forint értékű utalvánnyal honorálják a szervezők. A Cool Head Clannal megkezdett sorozatát ismét egy erős névvel folytatja a klub: szombat este: a Panetra nevű zenekar felvezetésével hosszú idő után ismét színpadra lép a Szeged Városi Rock Klubban a Stratégia zenekar. A már az ezredfordulón is lemezzel rendelkező együttes az utóbbi időben inkább az új zeneszámok szerzésére koncentrált, ezért is előzheti meg koncertjüket az általánosnál is fokozottabb várakozás. "A Stratégia az a dél-alföldi zenekar, amely a térségből indulva valós, országos ismertségre tett szert, a honlapjuk tanulsága szerinti közel tíz album és megszámolatlanul sok koncert összegző eredményeképpen. Ide kívánkozik az a tapasztalat is, hogy a pokolian kemény, zúzós ritmusok ellenére, a zenekar tagjai végtelenül szimpatikusak, allűröknek semmi nyoma, a kiváló munka méltóságának szerény attitűdje érzékelhető velük kapcsolatban. Mindig nagyszerű élmény a koncertjeikre látogatni, most is ezt tanácsoljuk mindazoknak, akik a minőségi rock zene rajongói táborába sorolják magukat" - írja a rock klub

honlapján

, ahol további érdekességeket is olvashatunk a rendezvényről. KáZé bulijára, valamint a Stratégia és Panetra zenekarok koncertjére a belépés ezúttal is díjtalan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.