Bulvár

A jövő hét elején folytatódik a hűvös, esős idő

A jövő hét elején folytatódik a hűvös, esős idő

2015. április 5., vasárnap
A jövő hét elején folytatódik a hűvös, esős idő
eso_csapadek_vihar_zivatar

A jövő hét elején is többször várható eső, helyenként hó is, és a leghidegebb órákban fagypont alatti hőmérsékletre is készülni kell. A szél erős, olykor viharos lehet. A hét második felében mérséklődik a légmozgás, napos idő várható, és a hét végére már 20 Celsius-fok körüli meleg lehet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.

Az országos középtávú előrejelzés szerint hétfőn eleinte a változó felhőzet mellett kisüt a nap, majd délután kelet felől megnövekszik a felhőzet, elszórtan fordul elő eső, zápor. A szél megerősödik, főként a Dunántúlon időnként viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben hidegebb lehet. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok között valószínű. Kedd reggelig délen, délnyugaton még több helyen valószínű eső, havas eső, elsősorban a Mecsekben hó. Napközben néhol fordulhat elő jelentéktelen zápor, emellett napos idő várható. Többfelé viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 5 fok között, napközben 10 és 14 fok között alakul a hőmérséklet. Szerdán is többfelé erős lesz a szél. A többórás napsütés mellett helyenként lehet záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a legmagasabb 11 és 15 fok között valószínű. Csütörtökön napos idő várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között, a legmagasabb 13 és 17 fok között alakul. Pénteken és szombaton túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Pénteken a leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között, napközben 15 és 19 fok között lesz a hőmérséklet. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul. Vasárnap gyengén felhős, napos, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet 4 és 9, a maximumhőmérséklet 17 és 22 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.