Bulvár

Újabb lopott kerékpárokat talált a makói rendőrség + FOTÓK

Újabb lopott kerékpárokat talált a makói rendőrség + FOTÓK

2015. március 5., csütörtök
Újabb lopott kerékpárokat talált a makói rendőrség + FOTÓK
lopott_bicikli_mako_police_01

A Makói Rendőrkapitányság 06040/665/2014. bűnügyi számon lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat R. Richárd ellen.

A police.hu internetes portálon március 3-án

adtak hírt

arról, hogy a Makói Rendőrkapitányság elfogta

Sz. Gábort

, aki a megalapozott gyanú szerint kerékpárokat tulajdonított el Makó városában. A rendőrség három bicikli fotóját tette közzé abból a célból, hogy megtalálják az ellopott kerékpárok gazdáit. Ennek köszönhetően a Makói Rendőrkapitányságon 24 órán belül jelentkezett mindhárom kétkerekű jogos tulajdonosa. A Makói Rendőrkapitányság 2014 júliusa óta folytat büntetőeljárást egy helyi lakos feljelentése alapján, miszerint kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította Makón a Széchenyi térről. Az egyenruhások a kitartó nyomozati munka eredményeként 2015. február 16-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

R. Richárdot

. A 26 éves magyarcsanádi férfi kihallgatása során további kerékpárok ellopását ismerte be. A rendőrök a terheltnél tartott házkutatás során a Széchenyi térről ellopott kétkerekű mellett további két kerékpárt találtak. Ez utóbbi biciklik tulajdonosai jelenleg ismeretlenek. A rendőrség a megtalált kerékpárokról fényképet készített. A rendőrség kéri, hogy aki ráismer kerékpárjára, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.