Bulvár

Télbúcsúztató rock’n’roll és tripla EP bemutató a Rongyban + VIDEÓK

Télbúcsúztató rock’n’roll és tripla EP bemutató a Rongyban + VIDEÓK

2015. március 2., hétfő
Télbúcsúztató rock’n’roll és tripla EP bemutató a Rongyban + VIDEÓK
Twentees

Március 5-én három olyan fiatal rockzenekar lesz látható Szegeden, akik már indulásuknál elnyerték a szakma tetszését, ketten közülük ráadásul Budapestről érkeznek, hogy elindítsák tavaszi turnéjukat. A közös bennük nem csak az, hogy lendületes, bulizható és modern rockzenét játszanak, hanem hogy csütörtök este a Rongyban mutatják be először az új lemezüket!

A szegedi érdekeltségű Twentees lemeze éppen a koncert napján jelenik meg Sing, Dance, Cry címmel. Az indie-rock kvartett koncertjei az önfeledt ugrálásról, bulizásról szólnak, szövegeikben pedig gyakran érintik a szerelmet, az ismerkedést, hogy mi zajlik a másik fejében. A zenekar tavaly novemberben bekerült a Keretblog Kikeltető című tehetségkutatójának döntőjébe is, ahonnan a Majdnem Híres Rocksuli menedzsment díjával távoztak. Legújabb klipjüket itt láthatjátok: http://youtu.be/uZxnPfkW4XQ A budapesti Audio Love Nation zenekar azzal a céllal jött létre, hogy őszinte, tökös és sallangoktól mentes rockzenét játsszon. A banda ugyan itthon még csak most kezd nevet szerezni magának, már két nagylemez és egy európai turné is mögöttük van. Márciusban megjelenő új kislemezükkel a környező országok után végre hazánkat is elkezdik járni. Az első állomás nem más, mint Szeged. Legutóbbi klipjük Szabó Erika főszereplésével ízelítőnek: https://www.youtube.com/watch?v=VfFjqAseLxk A három banda közül a The Foreheads a legfrissebb eresztés, de aki szereti az angolszász-rock vonalat, a whiskey-t és a női fehérneműket, jelentsen ez bármit is, nem fog csalódni bennük. A fővárosban már nagy sikerrel mutatták be új anyagukat, amelyet itt hallgathattok meg: https://soundcloud.com/theforeheads Az koncert

Facebook-os eseményét

az alábbi linken találjátok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.