Közélet

Szorobán és extrémsport-pálya a makói fogadóóra témái között

Szorobán és extrémsport-pálya a makói fogadóóra témái között

2015. március 12., csütörtök
Szorobán és extrémsport-pálya a makói fogadóóra témái között
DSC_0018

Extrémsport-pálya lehet Makón, elképzelhető hogy múzeumpedagógiai órákon tanítják a szorobánt, jelenleg nincs több kiadó önkormányzati lakás- ezekről is szó esett Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármesterének fogadóóráján.

Összesen 66 sorszámot osztottak ki az estébe nyúló személyes konzultáción, szerdán. A fogadóórán megjelentek többsége önkormányzati lakást igényelne. Kiderült, az összes kiadó lakást kiutalták. Az üresen állóak pedig elhanyagoltak, nem nagyon költöttek rájuk ez elmúlt évtizedben. Először ezeket szeretné rendbe tenni a helyi önkormányzat. Most sem küldtek el senkit, mindenkit meghallgattak. Az emberek, akik jelezték lakásigényüket várólistára kerülnek és visszajelzést kapnak a problémáikkal kapcsolatban.

Farkas Éva Erzsébet

polgármester asszony elmondta, érkezett hozzá kérés azzal kapcsolatban, hogy a szorobánoktatás legyen Makón és hogy extrém sportpályát alakítsanak ki. Hozzá tette, nagy örömére szolgál, hogy a vállalkozók és civil egyesületek képviselő megosztják vele ötleteiket, elképzeléseiket, hiszen a jövőbeni közös munka sikere ezekre az alapokra épülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.