Sport

Röplabda: hibátlanul kezdte a női rájátszást az SZTE EHÖK SE

Röplabda: hibátlanul kezdte a női rájátszást az SZTE EHÖK SE

2015. március 16., hétfő
Röplabda: hibátlanul kezdte a női rájátszást az SZTE EHÖK SE
szte_ehok_se_szolnok01

Elkezdődött a női röplabda NB II Keleti csoport rájátszása, egy hétvége alatt rögtön két mérkőzést is játszott az alapszakaszban második SZTE EHÖK SE.

Pénteken a csoport 7. helyezettjével találkozott a szegedi universitas, és Molcsányiék végül sima győzelmet arattak a Szolnok felett.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 13. forduló:

SZTE EHÖK SE (2.) – Szolnoki Sportiskola (7.) 3-0 (16, 21, 20)

SZTE EHÖK SE:

Tóth-Borszéki, Selmeczi, MOLCSÁNYI, MORVAI, HORUCZI, KRCELIC.

Csere:

ÁDÁM D.(liberó),Fürdök, VASS.

Edző:

Berkes Zoltán. Berkes Zoltán:

"Szinte végig a kezünkben tartottuk az irányítást a mérkőzés során a bajnokságban egyre jobb teljesítményt nyújtó szolnoki csapat ellen. A szervák fogadásánál néha bizonytalankodtunk, de a hálójátékunk végig magabiztos, ötletes volt, ami döntőnek bizonyult."

Szombaton egy igazi rangadó következett, hiszen az alapszakaszban mindössze egypontos különbséggel az élen végző kecskeméti RÖPKE SE-hez látogatott az EHÖK SE. Az alapszakaszban a kecskeméti együttes előbb Szegeden diadalmaskodott 3-1 arányban, majd hazai pályán aratott szoros, 3-2-es győzelmet. Ezúttal a magas színvonalú mérkőzésen sikerült a visszavágás a szegedieknek.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 14. forduló:

RÖPKE SE (1.) - SZTE EHÖK SE (2.) 1-3 (-14, 18, -21, -12)

SZTE EHÖK SE:

TÓTH-BORSZÉKI, SELMECZI, MOLCSÁNYI, KRCELIC, HORUCZI, CSINTALAN.

Csere:

ÁDÁM D.(liberó).

Edző:

Berkes Zoltán. Berkes Zoltán:

"Látványos, színvonalas játékot láthatott a szép számú kecskeméti közönség. Csapatomat nem láttam még ennyire pontosan, fegyelmezetten és koncentráltan játszani. Győzelmünk értékét növeli, hogy a hazai csapat is igen magas színvonalú játékot mutatott gyakorlatilag három játszmán keresztül, csak az utolsó játékrész végén lehetett érezni náluk a törést. Kulcsfontosságú volt, hogy első sorban védekezésünk a harmadik, negyedik játszmára teljesen rendeződött, és nyitásban, fogadásban is a második játszmát kivéve kiemelkedően teljesítettünk. A CSAPAT minden tagjának gratulálok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.