Közélet

Országgyűlés: a kormányt kérdezik a képviselők

Országgyűlés: a kormányt kérdezik a képviselők

2015. március 8., vasárnap
Országgyűlés: a kormányt kérdezik a képviselők

Az Országgyűlés hétfőn fejezi be új munkarendje szerinti első kéthetes ülését. A képviselők ezúttal kérdéseket és azonnali kérdéseket tesznek fel a kormánynak.

A Ház ülése délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd a kérdésekre és az azonnali kérdésekre kerül sor. A parlament honlapján elérhető információk alapján a Fidesz és az MSZP is szólni fog a Buda-Cash-ügyről, míg a Jobbik a földforgalmi törvényt bírálja. Emellett az LMP-s

Sallai R. Benedek

a "szürke 50 árnyalata" címmel kezdeményezett felszólalásában várhatóan a vidéki úthálózat fejlesztéséről kérdezi a kabinetet. Az Országgyűlés márciustól két hétre előre elfogadott napirend alapján dolgozik. A

Kövér László

házelnök által javasolt új munkarend szerint az interpellációkra, valamint az előterjesztések vitáira és szavazásaira az első hét ülésnapjain kerül sor, míg a második hét alapvetően a bizottsági munkáról szól, és ekkor az Országgyűlés mindössze egyetlen, néhány órás ülést tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.