Közélet

Orbán: Simicskából a sértettség beszél

Orbán: Simicskából a sértettség beszél

2015. március 9., hétfő
Orbán: Simicskából a sértettség beszél

Orbán Viktor szerint a sértettség beszél Simicska Lajosból.

A miniszterelnök hétfőn, a budapesti nagyköveti értekezleten mondott beszéde után egy újságírói felvetésre, hogy a nagyvállalkozó szerint írt róla jelentéseket, azt válaszolta: a tények magukért beszélnek, minden információ elérhető. Sajnálatosnak nevezte, hogy "személyes sértettség ilyen mélyre juttathat bárkit". Hozzátette: nem látja értelmét "ilyen csinnbumm cirkuszokat csinálni a magyar politikában", ezért ezekben a vitában való részvételnek - a tények világossá tételén túl - nem látja értelmét.

Simicska Lajos

vasárnap a Mandiner portálnak adott interjúban azt állította, hogy

Orbán Viktor

miniszterelnöknek - közös sorkatonai szolgálatuk idején - jelentenie kellett róla, de előre megbeszélték, mit fog írni a kormányfő. A Miniszterelnökség reakcióként Orbán Viktor egy korábbi, képviselői írásbeli kérdésre adott válaszát küldte el, amelyben a miniszterelnök csatolt dokumentumokkal alátámasztva írja, hogy megpróbálták beszervezni, de azt visszautasította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.