Bulvár

Lopott biciklik gazdáit keresik a makói rendőrök + FOTÓK

Lopott biciklik gazdáit keresik a makói rendőrök + FOTÓK

2015. március 3., kedd
Lopott biciklik gazdáit keresik a makói rendőrök + FOTÓK
lopott_bicikli_mako_02

A Makói Rendőrkapitányság 06040/91/2015. bűnügyi számon lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat Sz. Gábor ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított február 7-én Makón a Bajza utcában eltulajdonított egy lezárt állapotban lévő kerékpárt. Az egyenruhások az

Sz. Gábornál

tartott házkutatás során a Bajza utcában ellopott kétkerekű mellett további három kerékpárt találtak. Ez utóbbi biciklik tulajdonosai jelenleg ismeretlenek. A rendőrség a megtalált kerékpárokról fényképet készített. A rendőrség kéri, hogy aki ráismer kerékpárjára, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.