Kultúra

Különleges művészeti foglalkozásokat tart az Agórában a MONTÁZS Vizuális Műhely

Különleges művészeti foglalkozásokat tart az Agórában a MONTÁZS Vizuális Műhely

2015. március 17., kedd
Különleges művészeti foglalkozásokat tart az Agórában a MONTÁZS Vizuális Műhely
montazs_vizualis_muhely

Március 21-én, szombaton délelőtt két 60 perces programmal is várják az érdeklődőket Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Maximális létszám:

15 fő.

Ár:

1.000 Ft/fő.

Foglalkozás vezető:

Ale Ildikó A részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött,

határidő

: március 20. péntek, 13:00 óra. Az alkotáshoz szükséges minden anyagot és eszközt a résztvevő biztosítja. Jelentkezés, információ: montazsvizualismuhely@gmail.com

Képtár születik!

Március 21., szombat, 9.30

Ajánlott: 6 éves kortól. A foglalkozáson a gyerekek önarcképet alkotnak, majd különböző hangulatokban és technikákkal is ábrázolják magukat. A művekből folyamatosan építjük a Vizuális Műhely résztvevőinek arcképcsarnokát és ezekből az év során kiállítást rendezünk az Agorában.

Tavaszi üdvözlet Szegedről!

Március 21., szombat, 11 óra

Családi program - Óriás képeslap készítése A MONTÁZS Vizuális Műhely gyermekek, fiatalok és felnőttek számára kínál élményekkel teli képzőművészeti programokat. A sokszínű kínálatból mindenki megtalálhatja kedvenc területét: rajz-festészetoktatás/ tárgyábrázolás, alakrajz; felkészítő művészeti szakirányú közép és felsőfokú tanulmányok elkezdéséhez; kreatív gyakorlatok; textilgrafika, mintatervezés; művészettörténet; szülinapok ünneplése kulturális ajándék formájában; családi programok megteremtése, közösségformáló műhely munka; művészeti kirándulások. A Vizuális Műhely igény szerint külső helyszíneken is megjelenik: óvodák, iskolák számára speciális vizuális órák tervezését és levezetését biztosítja, projekteket hoz létre és kiállításokat rendez a résztvevők munkáiból. Cégek, intézmények részére csapaterősítő művészeti programok kidolgozására és megtartására is örömmel vállalkozik a MONTÁZS. A Vizuális Műhely továbbá munkatársi összejövetelek gyermekprogramjainak igénylésére is bátorítja a kedves érdeklődőket egész évben. Művészeti vezető: Ale Ildikó festőművész, vizuális és környezetkultúra tanár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.