Sport

Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton

Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton

2015. március 2., hétfő
Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton
fkse_algyo_001

Ötgólos győzelmet aratott az EX-ON FKSE ALGYŐ a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 17. fordulójában a Balassagyarmat otthonában.

Nagy teherrel utazott a hétvégén

Dankó Ervin

csapata Nógrádba: tudták a fiúk, kemény csata vár rájuk Balassagyarmaton, de a Békés KC elleni fiaskó után mindenképpen bizonyítani akarták, hogy helyén van a szívük, és jól kézilabdáznak. Ráadásul az őszi Gyarmat elleni vereségért is szerettek volna visszavágni. A hazaiak már a mérkőzés elején jelezték, nem adják könnyen a két pontot: a negyedik percben megszerzett előnyüket a 15 percre már négyre duzzasztották. Az FKSE ALGYŐ azonban nem engedte ki a meccset a kezéből. A 22. percben már újból döntetlen volt az állás. A második félidő első negyedórájában még felváltva estek a gólok, de

Deák Tamás

bravúrjainak is köszönhetően a 24. percben már 4 góllal vezettek a Tisza-parti fiúk. Ezt az előnyt a végjátékban még növelni is tudták a vendégek, így a balassagyarmati küldetést teljesítették.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 17. forduló:

Balassagyarmati Kábel SE - EX-ON FKSE Algyő 28-33 (17-17)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 230 néző. Vezette: Natkai Norbert, Szalay Zoltán.

FKSE Algyő:

Farkas - Zöldy 3, László 1, PÁL 5, Szepesi 1, Kocsis 2, Valaczkai 3.

Csere:

DEÁK (kapus), AMBRUS 6, RAFFAI 1, GAZSÓ 5, Miksi, Kardos 4, Béleczki, VARGA 1, Zsadányi 1.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"Kockázatos védekezést választottunk, de a csapat hitének és a taktikai fegyelmezettségének köszönhetően ez sikert hozott. Nagy elvárásokkal kézilabdáztunk. A szívünk újra a helyén volt a bajban, és ismét igazi csapatként sikerült megszereznünk a győzelmet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.