Bulvár

Két embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

Két embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

2015. március 27., péntek
Két embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

Elfogtak a rendőrök Csongrád megyében egy szerb és egy román embercsempészt, ketten összesen 47 határsértőt szállítottak - tájékoztatta a megyei főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Jászai Linda

közölte, hogy egy svájci rendszámú kisbuszt állítottak meg a járőrök csütörtökre virradóra Ásotthalom és Mórahalom között. Az autót egy 32 éves szerb férfi vezette, aki 14 szír állampolgárt szállított. Kiderült, hogy a Svájcban forgalomból kivont jármű rendszámtábláját házilag gyártották, a forgalmi engedélye pedig hamisítvány volt. Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán csütörtök hajnalban tartóztattak fel rendőrök egy kisteherautót. A 38 éves román sofőr 33 határsértőt - 21 afgán, 7 szír, 4 szomáliai, 1 iráni állampolgárt – vitt Nyugat-Európa felé. Mindkét sofőrt őrizetbe vették embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A határsértők menedékkérelmet nyújtottak be, ügyükben a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.