Bulvár

"Illatozó" olasz gépkocsit fogtak Nagylaknál

"Illatozó" olasz gépkocsit fogtak Nagylaknál

2015. március 23., hétfő
"Illatozó" olasz gépkocsit fogtak Nagylaknál
parfum_kolni_illatszer

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 197 hamis parfümöt találtak egy olasz személygépkocsiban Nagylaknál. A négymillió forintot meghaladó értékű parfümszállítmányt lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A pénzügyőrök egy olasz személygépkocsit ellenőriztek Nagylak térségében, amelyet egy román férfi vezetett. A járművezető azt nyilatkozta, hogy jövedéki terméket nem szállít magával. A pénzügyőrök ezt elfogadták, azonban a jármű csomagterének vizsgálatakor egy nagyobb, „illatozó” kartondobozra lettek figyelmesek. A csomagban összesen 197, különböző világmárka jelzésével ellátott parfümöt találtak. A román férfi azt mondta, hogy a csomagot egy ismerősétől kapta, hogy szállítsa el egy másik ismerősének Olaszországba. Arról nem tudott, hogy a csomag mit tartalmaz. A pénzügyőrök a négymillió forintot meghaladó értékű parfümszállítmányt lefoglalták, a NAV pénzügyi nyomozói pedig iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.