Bulvár

Elsodorta a román kamionos az intézkedő rendőrt Nagylaknál

Elsodorta a román kamionos az intézkedő rendőrt Nagylaknál

2015. március 6., péntek
Elsodorta a román kamionos az intézkedő rendőrt Nagylaknál

Nem kívánta alávetni magát az intézkedésnek a Nagylaknál átlépő kamionos, így gázt adott. A rendőr nem sérült meg, a kamionsofőrt őrizetbe vették.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség két járőre a feltorlódott kamionsor miatt a forgalmat szakaszolta 2015. március 5-én 15 óra körüli időben a 43-as számú főúton Nagylak közelében. Eközben egy román kamionsofőr a többi várakozó jármű előzésébe kezdett. A rendőrök megállították a férfit, aki románul közölte, hogy nem veti alá magát a rendőri intézkedésnek, majd kamionjával gázt adott. Ekkor sodorta el az intézkedő rendőr főtörzsőrmestert, aki nem sérült meg. Társa felugrott a jármű lépcsőjére, és a nála lévő gázspray-vel a vezetőfülkébe fújt. A 44 éves román férfi ezután állt meg. A rendőrök előállították a sofőrt, akit – ügyészi utasításra – őrizetbe vettek. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, amit a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szegedi Nyomozó Ügyészség folytat le - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.