Bulvár

Éjjel mászott be különélő feleségéhez

Éjjel mászott be különélő feleségéhez

2015. március 26., csütörtök
Éjjel mászott be különélő feleségéhez

Őrizetbe vették a rendőrök azt a hódmezővásárhelyi férfit, aki különélő feleségét zaklatta - írja a police.hu.

Zaklatás vétségének és magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

B. Mihály

ellen. A nyomozás adatai szerint a 26 éves férfi március 19-én 2 óra körüli időben bemászott a különélő felesége által lakott ingatlan udvarára, majd az épületbe is megpróbált bejutni. Őt a helyszínre érkező rendőrök előállították. A férfi március 23-án ismét visszament a nő házához, ahol csengetett, dörömbölt, az ablakot verte. A nőt hívásaival folyamatosan zaklatta. Mivel a felesége nem engedte be, az egyik helyi áruházba ment, ahonnan élelmiszert és alkoholt lopott. A biztonsági őr tetten érte. A hódmezővásárhelyi rendőrök ekkor ismét előállították. Kihallgatásán több vagyon elleni bűncselekménnyel is meggyanúsították. A gyanú szerint január 24-én a helyi buszállomásról lopott el egy kerékpárt, majd többször is bemászott egy külterületi kiskertbe, ahonnan főként rézdrótokat vitt el. A 26 éves férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.