Közélet

Dorozsmán folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

Dorozsmán folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

2015. március 27., péntek
Dorozsmán folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében március 30.-április 3. között ivóvízhálózat tisztítási munkákat végeznek Dorozsma területén.

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező „AB Szeged 2013” Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez ütemezetten a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett. Március 30-április 3. között Dorozsmán a Kubikus, Barátság, Jerney, Mester, Málna, Kék, Nagyszeg, Délibáb, Brassói, Széchenyi István, Virág, Vitéz, Vadliba, Vajk, Lenkey, Bethlen Gábor és Kőbárány utcákban, a Nyugati soron, valamint a Széksósi és a Dorozsmai úton kerül sor a vízhálózat tisztítására. A tisztítási munkák reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.