Közélet

A tavaszi szünetben búcsúzik a korcsolyázóktól a műjégpálya

A tavaszi szünetben búcsúzik a korcsolyázóktól a műjégpálya

2015. március 10., kedd
A tavaszi szünetben búcsúzik a korcsolyázóktól a műjégpálya
mujegpalya15_gs

Április első hétvégéjén zárja kapuit a Városi Műjégpálya, az utolsó napokban azonban még bővített nyitva tartással, különleges programokkal várják a korcsolyázás szerelmeseit.

Április 2-án, csütörtökön kezdődik a tavaszi szünet, a műjégpálya pedig tárt karokkal várja a szórakozni vágyó diákokat, illetve általában minden érdeklődőt a hétvége folyamán. Az intézmény az említett csütörtöktől vasárnapig napi négy ciklusban teszi szabaddá a jégfelületet a közönség számára, az alábbi beosztás szerint: I. ciklus: 9-11 óra II. ciklus: 12-14 óra III. ciklus: 15-17 óra IV. ciklus: 18-20 óra A csarnokban pénteken a szokásoknak megfelelően lesz Jégdisco, majd másnap, április 4-én különleges vendégekkel találkozhat a publikum az egyes nyitva tartási ciklusokban. 9 órakor az ICE TEAM SE tart rövid műkorcsolya és jégtánc bemutatót. 15 órától a Szegedi Korcsolyázó egyesület kiváló gyorskorcsolyázóival, így például

Németh Tamással

,

Farkas Tamással

,

Jászapáti Petrával

és

Lajtos Szandrával

is találkozhatnak a közönségi korcsolyázásra érkezők. 18 órától pedig a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jéghokisai tartanak pár perces bemutatót. A napot 21 és 23 óra között Jégdisco zárja, amelyet a Városi Műjégpálya a programsorozat médiapartnerével, a Délmagyarország napilappal közösen rendez. Az eseményre az újság aznapi számának megvásárlásával válthatják meg belépőjüket a látogatók. A műjégpálya április 5-én tart utoljára nyitva, majd várhatóan szeptember utolsó hetéig marad zárva. Az április 2-ig hátralévő időben a szokásos nyitva tartási rend szerint juthatnak be a korcsolyázás szerelmesei a jégfelületre. A pontos időbeosztás elérhető az üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft.

honlapján

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.