Bulvár

A Rongyban mutatja be lemezét a Jazzékiel

A Rongyban mutatja be lemezét a Jazzékiel

2015. március 23., hétfő
A Rongyban mutatja be lemezét a Jazzékiel
jazzekiel press 2015_small

Februárban tért vissza öt éves téli álmából a Jazzékiel, az alternatív klubszcéna egyik kulcszenekara. A most megjelent Másokat szeretni nagylemezt vidéki koncertturnén mutatják be, melynek első állomása Szegeden a Rongy kocsma lesz, ahol az Óriás és a Real Lies társaságában lépnek színpadra.

A Jazzékiel idén egy tíz számos, zajos, lassan csiszolt, sötét hangulatú albummal jelentkezett, mely a Másokat szeretni címet viseli. A harmadik nagylemezen a zenekar a hangversenyzongorától kezdve a gloceknspielen keresztül, a templomi harmóniumon át a cirkuszi üstdobig szinte mindent kipróbált, hogy megtalálják a tökéletes hangzást. A mesterművet először április 2­-án, Szegeden hallhatja a nagyérdemű, de fellépnek Pécsett is, a budapesti lemezbemutatót pedig április 18­-án, a RoHAM Bárban tartják. A Másokat szeretni LP pedig a mostani turné állomásain lesz először fizikai formában is kapható.

lemezbemutat orias

A Jazzékiel Szegeden az Óriás zenekarral közösen lép színpadra, akinek védjegyük a karcos, határozott, energikus rockzene frappáns, lírai dalszövegekkel. A zenekar tavaly áprilisban jelentette meg 0209 című 6 számos „középlemezét”, beválogatták őket a Nagy­szín­pad tehetségmutató programba, az Elefánttal körbeturnézták az országot és a határvidéket, a januárt pedig az MR2 ­Petőfi rádió legendás 8-­as stúdiójában indították egy akusztik-felvétellel, hamarosan pedig új videóklippel jelentkeznek. Az est harmadik fellépője a hazai terepen játszó Real Lies. A szegedi csípős négyes tavaly jelentette meg egyszerűen csak 9-­re keresztelt, 9 számos LP-­jét, melynek zúzós számaival teszik fel az estére a koronát.

Helyszín:

Szeged 6724, Rongy Kocsma, Kossuth Lajos sgt. 72/D.

Belépő:

diák: 800Ft, nem diák: 1000Ft Részletekért irány az esemény

Facebook-os oldala!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.