Bulvár

A Rock klubban lép fel a Cool Head Klan Akusztik

A Rock klubban lép fel a Cool Head Klan Akusztik

2015. március 9., hétfő
A Rock klubban lép fel a Cool Head Klan Akusztik
chk_w

Március 13-án, péntek este 21 órától a Wolfgang és a Cool Head Klan Akusztik zenekarok lépnek színpadra a Városi Rock Klubban. A belépés ingyenes!

A Városi Rock Klub egyik legnagyobb dobása ebben a hónapban a

Cool Head Klan fellépése

, a nemzeti rockot játszó banda március 13-án, péntek este áll a színpadra. Fellépésüket a Wolfgang zenekar koncertje erősíti 21 órától, a szervezők egy közvetlen hangulatú bulira várják a rockzene kedvelőit! A Cool Head Klan számára nem csak Szeged, de a Rock Klub sem ismeretlen, hiszen sok évvel ezelőtt felléptek már a szórakozóhelyen.

Molics Zsolt

, a csapat frontembere a Rock Klub Undergroundnak elárulta: egy szegedi zenésztársa miatt többször is ellátogatott már városunkba, sőt a Nagyáruházban is dolgozott, csempevágó szerszámot árult. További részleteket a

klub honlapján

olvashattok, ahol a telefonos interjú teljes egészében meghallgatható (1:56 körül kezdődik)! https://www.youtube.com/watch?v=31sRluWsDJ4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.