Bulvár

A hétvégén is folytatódik a meleg, tavaszias idő

A hétvégén is folytatódik a meleg, tavaszias idő

2015. március 19., csütörtök
A hétvégén is folytatódik a meleg, tavaszias idő
fuveszkert_tavasz01_gs

A hétvégén is folytatódik a napsütéses, meleg, tavaszias idő. Akár 17 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint pénteken napos időre lehet számítani, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 5 és plusz 1 fok között alakul, de északkeleten néhol hidegebb lesz. A legmagasabb hőmérséklet 13 fok körül várható. Szombaton is napos, csapadékmentes idő várható, de estétől északnyugat felől növekedni kezd a felhőzet. A Dél-Dunántúlon a szél is megerősödik. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok közötti hőmérséklet valószínű. Nappal 13-17 fokig melegszik a levegő. Vasárnap eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, de a déli óráktól észak felől gyorsan csökken a felhőzet. Főként északon és nyugaton fordulhat elő zápor. Az Észak-Alföldön és a Nyugat-Dunántúlon erős lehet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 8-14 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.