Bulvár

Verekedésbe torkollott a szóváltás a Hétvezér utcában

Verekedésbe torkollott a szóváltás a Hétvezér utcában

2015. február 26., csütörtök
Verekedésbe torkollott a szóváltás a Hétvezér utcában

Három férfi vitatkozott, majd verekedett össze Szegeden a Hétvezér utcában. Elfogták őket a rendőrök - írja a police.hu.

Az egyik gyanúsított értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2015. február 25-én 15 óra 50 perckor arról, hogy Szegeden a Hétvezér utca egyik társasházának udvarán dulakodásba torkollott egy szóbeli nézeteltérés. A megalapozott gyanú szerint a társasház egyik lakója, a 37 éves

B. Tibor

előzetes szóváltást követően ököllel arcon ütötte szomszédját, a 29 éves

L. Kálmánt

, mire ő az udvaron lévő ruhaszárító egy tartozékával támadóan lépett fel

B. Tibor

ellen. A esetet látva egy másik ott lakó férfi, a 32 éves B. Dániel L. Kálmán élettársát hasba rúgta, majd lakásából egy 50 centiméter hosszúságú kardot hozott ki, amivel az udvaron tartózkodókat megfenyegette. A kiérkező rendőrök mindhárom gyanúsítottat előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellenük – őrizetbe vételük mellet – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.