Bulvár

Valentin-napi Metallicum koncert a Városi Rock Klubban

Valentin-napi Metallicum koncert a Városi Rock Klubban

2015. február 11., szerda
Valentin-napi Metallicum koncert a Városi Rock Klubban
maradekgyar_rock_klub-horz

Pénteken két banda, a Maradékgyár és a Bad Taste zenekarok lépnek fel a Városi Rock Klubban, szombaton pedig a Metallicum készül egy Valentin-napi koncerttel.

Az elkövetkezendő hétvége is tartogat majd bőven hideget-meleget a Városi Rock Klub vendégeinek. Pénteken mindjárt két banda, a Maradékgyár és a Bad Taste lép a színpadra, amely nyilván megint képes lesz arra, hogy bemozdítsa a szabadidejét klubunkban eltölteni szándékozó érdeklődőket. Ezúttal a szombati nap is koncerttel telik majd, mégpedig a Metallicum lép fel abból az apropóból, hogy egy Valentin-napi koncerttel köszöntse a jeles ünnepet. Ezt az alkalmat kifejezetten a zenekar gitárosa,

Mendebaba Márkó

szerette volna megkapni maguknak, hogy ennek mi az oka, szintén mindenki megtudhatja a Rock Klub Underground műsorában. Ahogyan azt is, hogy mi a helyzet a MollyAir zenekarral, hiszen egyes hírek szerint ott is változások vannak. Az események most is ingyenesek, mindenkit vár most hétvégén is a Rock Klub!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.