Közélet

Hó fedte be Szegedet, lassú enyhülés várható + FOTÓK

Hó fedte be Szegedet, lassú enyhülés várható + FOTÓK

2015. február 8., vasárnap
Hó fedte be Szegedet, lassú enyhülés várható + FOTÓK
havazas02_gs

Az ország különböző pontjairól érkező hóesés után a Napfény Városát is elérte a fehérség. A meteorológusok

Bár már kifelé haladunk a téli hónapokból, eddig néhány kivétellel jelentősebb havazás nélkül telt a tél Szegeden, azonban vasárnap ismét fehérbe borul a Tisza-parti város. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint egy észak felől közelítő, gyorsan mozgó hidegfront hozta a havat, a jövő hét elején még lehet számítani csapadékra, utána viszont enyhülni fog az idő.

Lassan olvad a szegedi hótakaró

A

met.hu

előrejelzése szerint elsősorban a Dunántúl északi felén - nagyobb valószínűséggel a magasabban fekvő helyeken - várható hóátfúvás a nap folyamán. Kedd hajnalig 2-10 cm közötti hó eshet az ország bizonyos pontjain, főként a nyugati, északnyugati megyékben.

met

Csongrád megyére nem várnak újabb havazást a szakemberek: a keddi borongós időjárás után a hét második felében apró léptekben, de megindul felfelé a hőmérő higanyszála, még a nap is előbújhat néha-néha. Várhatóan nem sokáig tart ki a vasárnapi hótakaró, most van itt az ideje a szánkózásnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.