Közélet

Újabb jogvédelmi képviselői képzés indul márciusban

Újabb jogvédelmi képviselői képzés indul márciusban

2015. február 18., szerda
Újabb jogvédelmi képviselői képzés indul márciusban

Újabb, komplex jogvédelmi képviselői képzést indít az egészségügy, a szociális területen és a gyermekvédelemben dolgozóknak az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK).

A hatósági jellegű képzési programba - amely március 19-étől indul - a korábbiakhoz hasonlóan többek között orvosok, ápolók, védőnők, gyógyszerészek, jogászok, pedagógusok, hittantanárok, szociális munkások, szociálpolitikusok jelentkezhetnek az OBDK honlapjáról letölthető jelentkezési dokumentumok kitöltésével 2015. március 13-áig. A hallgatók a képzés első részében hatvan órában általános jogi alapozó ismereteket, majd további hatvan órában az adott szakterületnek megfelelő speciális ismereteket sajátítanak majd el. A térítésmentes képzésre száz hallgatót várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.