Bulvár

Trombitapárbajjal kezdi meg második ötven évét a Molnár Dixieland Band

Trombitapárbajjal kezdi meg második ötven évét a Molnár Dixieland Band

2015. február 3., kedd
Trombitapárbajjal kezdi meg második ötven évét a Molnár Dixieland Band
dixie51jo

Trombitapárbajt hirdetett évnyitó koncertjére a Molnár Dixieland Band március 28-án. Az IH Rendezvényközpontban Forgács László és Lázár István "csatázik" majd egymással.

Az idei évben alakulása óta az 51. szezonját kezdi meg a "szegedikummá" érett Molnár Dixieland Band. Immár hagyomány, hogy a Felső Tisza-parton az Ifjúsági Ház Rendezvényközpontban tartják évindító koncertjüket, idén március 28-án, szombat este hét órakor várják a közönséget. Most is két remek vendéget nyertek meg szólistának - mindketten trombitán játszanak - felsőfokon, de énektudásuk is kiváló! Az országosan ismert Papa-Fleigh nemcsak érett játékával tűnik ki a mezőnyből, de mint showman is elsőrangú. A már nem nagyon fiatal szegediek, inkább a "tapasztalt" kategória emlékezhet rá, hogy a 60-as években a Hungária Szállodában zenélt

Forgács László

néven. Mindig boldogan jön Szegedre.

Lázár Istvánnal

"párbajozik", akivel a tradicionális jazz improvizációinak területén "csatáznak" majd egymással. A rendkívül népszerű Lazi sokak szerint jobb Louis Prima, mint az eredeti! A két népszerű, kiváló trombitás és énekes párbajára, mérkőzésének eredményére nem lehet fogadni, hiszen a nyertes személye ismert: a közönség nyer - egészen biztosan! A zenekar új számokkal készül, hiszen idén (is) meg kell hódítani a közönséget. Az alapító zenekarvezető, a fáradthatatlan Molnár Gyula - nemzetközi összehasonlításban is kiváló klarinétos - vezetésével swinges, örömzenét sugárzó stílusáról messziről felismerhető zenekar szeretettel várja közönségét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.