Bulvár

Szén-monoxid-mérgezés egy sándorfalvi családi házban

Szén-monoxid-mérgezés egy sándorfalvi családi házban

2015. február 19., csütörtök
Szén-monoxid-mérgezés egy sándorfalvi családi házban

A sándorfalvi családi házból egy nőt szállított kórházba a mentőszolgálat, szén-monoxid-mérgezés gyanújával - írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kigyulladt es teljesen leégett egy melléképület szerdán délelőtt Földeákon. A huszonnégy négyzetméteres tároló az egységek kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. Az oltást a földeáki önkéntes tűzoltók kezdték meg, majd a makói és a hódmezővásárhelyi egységek vették át. A helyszínen tartózkodott a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tűzzel érintett helyiségben négy gázpalack semmisült meg, és további három, sértetlen palackot hoztak ki a tűzoltók az épületből. A lángok oltásához a tetőszerkezetet is meg kellett bontani. Az egységek munkáját a sűrű füst is nehezítette, amely teljesen elborította a melléképületet. A tűz keletkezésekor senki sem tartózkodott az épületben, személyi sérülés nem történt. Este hat órakor a kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége nyújtott segítséget a szomszédos megye tűzoltóinak. Kiskunmajsán, a Marisi utcában borult lángba egy gazos terület. Az egységek közös erővel oltották el a lángokat, amelyek a környezetet nem veszélyeztették. Este fél hétkor Sándorfalvára, az Iskola utcába riasztották az egységeket. A felderítés során a családi házban felmerült a szén-monoxid-mérgezés gyanúja. A szegedi tűzoltók ellenőrizték a helyiségben a szén-monoxid szintjét, majd átszellőztették a házat. A mentőszolgálat egy fiatal nőt kórházba szállított mérgezés gyanújával. Az elsődleges vizsgálatok szerint a fürdőszobai vízmelegítő meghibásodása okozhatta a problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.