Közélet

Szegeden is üzembe állnak a csekkbefizető automaták

Szegeden is üzembe állnak a csekkbefizető automaták

2015. február 9., hétfő
Szegeden is üzembe állnak a csekkbefizető automaták
posi(3)

Hétfőtől az országban húsz helyen, bevásárló központokban, illetve postákon működnek csekkbefizető automaták - közölte a Magyar Posta Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Az automaták közül 11-et a fővárosba, illetve annak agglomerációjába telepítettek, de került belőlük Debrecenbe, Győrbe, Kecskemétre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra és Szombathelyre is. A 20 automatából 9 Auchan áruházakban, 5 egyéb áruházakban, míg 6 postahivatalokban működik. Egyenlőre csak gépi kitöltésű csekkek adhatók fel az automatákból, a fizetés pedig bankkártyával történik. A feladás kártyás vásárlásnak minősül, a posta a tranzakcióért nem számít fel díjat - áll a közleményben. Az automaták a QR kódos és az anélküli csekkeket is elfogadják, a későbbiekben valamennyi csekktípus - nem csak a gépi kitöltésű - feladható lesz az automatákban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.