Bulvár

Messzire szálltak a szerelmesek léggömbjei + FOTÓK

Messzire szálltak a szerelmesek léggömbjei + FOTÓK

2015. február 14., szombat
Messzire szálltak a szerelmesek léggömbjei + FOTÓK
valentinnap_mj 043

Aki egyszerű, de igazán romantikus ajándékkal akarta meglepni kedvesét Valentin napon, a Dóm teret választotta, ahol kora délután százával repültek a szerelmes üzeneteket rejtő lufik.

Nagy ölelés és szerelmi vallomásokkal teleírt léggömbök - szombat délután átváltozott a Dóm tér. Még a Fogadalmi templom alatt zajló építkezéseken dolgozó munkások is megálltak egy pillanatra, hogy gyönyörködhessenek a szélnek eresztett lufikban. Sorra csattantak el a legforróbb csókok, készültek a szelfik, így pecsételte meg Szeged a verőfényes Valentin napot.

Gergely Emese

és

Szebeni Zoltán

több mint három éve alkotnak egy párt, ezt pedig büszkén is hirdették szélnek eresztett lufijaikon. Két léggömböt röptettek a levegőbe, az egyikre nevüket a másikra pedig azt írták, mennyi ideje tart szerelmük. Emese azt mondta, mindketten szeretik a Valentin napot, de igyekeznek nemcsak ilyenkor kimutatni egymás iránti szerelmüket, hanem az év minden napján. "Szeretlek"- ezt írták közös lufijukra a fiatalok.

Méreg Nikolett

és

Utasi Szilárd

másféle éve vannak együtt. Február 14-ről határozott véleményük van, szerintük ugyanis teljesen mindegy, hogy két szerelmes, vagy két jóbarát fejezi-e ki egymás iránti szeretetét, ez a nap nem csak a szerelmesek ünnepe.

Sin Kornélia

is hasonlóan vélekedik, ő egyik barátnőjével érkezett a Dóm térre, hogy a barátság és a szerelem jegyében szélnek eressze léggömbjét. Jelenleg mindketten szinglik, de ez nem tántoríthatta el őket attól, hogy jól szórakozzanak, s megemlékezzenek a szerelmesek ünnepéről. Bár a magyar néphagyományok szerint február 14. Bálint napja,

Gyuris Gabriella

és

Kovács István

sem maradhattak ki a Szegedi Szabadtéri Játékok kezdeményezéséből. "Örökké szeretni téged" - ez áll a közösen felengedett lufin, ami egészen friss, tavaly december 7-én kezdődött kapcsolatuk szimbólumává tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.